Söka jobb

Denna drupal modul ligger som ett sandbox projekt på drupal.org, du hittar den här

Avsikten är att visa hur lätt man kan integrera emot arbetsförmedlingens platsbanksystem.

This is for demo purpose only
Using site email as user
100

TS Kundtjänst

7538431
VILL DU SLIPPA SÖNDAGSÅNGEST? SÖK HÄR!
Läs mer
För de allra flesta som känner söndagsångest är det helt naturligt, det är ju trots allt lite jobbigare att jobba än att ligga hemma i soffan och kolla serier.

Men sedan finns det även desom har en enormt påfrestande arbetssituation– en chef som skäller på en och har orimliga krav, en påfrestande arbetsmiljö eller mobbande kollegor.Det är en helt annan typ av ångest.Sorgligt är faktumet att söndagsångesten är vanligast i åldrarna 18-29.Så kan vi ju inte ha det!

Därför arbetar vi på TSK mycket med att våra medarbetareska trivas på jobbet! Hos oss skavarje arbetsdag kännas rolig och utmanande, den ska fyllas av peppande och motiverade kollegor och chefer samt bidra till en ny härlig energi som gör att du längtar efter att gå till jobbet!

Vårt fokus ligger på att:

-Ha kul!Alla på kontoret är mellan 18-29 år så detta är en självklarhet!

-Ha goda jobbrelationer:Detta är A och O!

-Öka teamkänslan:Människan vill alltid känna sig sedd, hörd & främst: delaktig!

-Öka utvecklingsmöjligheterna:Att göra samma sak dag in dag ut kan bli långtråkigt.

Tjänsten är som säljare på vårat huvudkontor, du arbetar heltid (vanliga kontorstider)ett stenkast ifrån Slussen i Stockholm.Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav. Alla nya säljare förser vi med produkt och säljutbildning och vi tillämpar både fastlön och provision.

Vi söker dig som är utåtriktad, ambitiös och målinriktad. Du ska ha lätt till skratt, ett brinnande intresse för tävling och en grym inställning till livet. Kort och gott; du är en glädjespridare med ambitioner att starta en ny, rolig karriär som stjärnsäljare!

Är du ute efter större utmaningar, högre målsättningar och något som boostar din energi något enormt?

TSK got it!Så vill du slippa söndagsångest –SÖK REDAN IDAG! (https://tskundservice.teamtailor.com/jobs/73306-vill-du-slippa-sondagsangest-sok-har)

Skicka in ditt CV och personliga brev tillalexandra.jonsson@tryggsam.com

Telefonnummer:
Alexandra Jonsson, rekryteringsansvarig: 0760080343
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Lön enligt överenskommelse
2018-07-09T00:00:00+02:00
100

Tryggsam

7538430
STARTA DIN NYA KARRIÄR SOM STJÄRNSÄLJARE HOS TRYGGSAM- FASTLÖN + PROVISION
Läs mer
Är du en framåtsträvande person med ett leende som slår allt och en önskan om att starta en karriär inom försäljning? Strävar du efter att påverka din egen lön och omge dig med duktiga och drivna kollegor i ett snabbväxande startup som går riktigt bra? Då har du hittat rätt!

Som säljare hos oss på Tryggsam blir du en del av ett utav våra tre roliga och framgångsrika team som guidar våra kunder igenom den digitala världen!

Tryggsam skapades 2013 ur idén om att alla ska ha råd till en tryggare och säkrare vardag. I dagsläget är vi ett av Sveriges absolut ledande företag när det rör sig kring tjänster inom vardagssäkerhet främst privat men också hos företag. Tryggsam är ett växande start-up med starka investerare där vi utmanar dels våra konkurrenter och marknaden överlag, men främst oss själva. Vi strävar dag efter dag efter att alltid utvecklas i det personliga och växa både som människor och företag och tillsammans med våra medarbetare har vi världen framför oss!

Vi söker personer som drivs utav kicken att sälja, viljan att lära sig nya saker varje dag och utvecklas rejält inom säljyrket! Vi erbjuder redskap till goda resultat, stockholms skönaste kollegor och en fantastiskt härlig säljanda. Vi är placerade på ett nytt och fräscht kontor, ett kort stenkast från Slussen. På huvudkontoret är vi ca 30 medarbetare som tillsammans jobbar i en mycket trivsam och trevlig miljö där alla tar eget ansvar för att nå sina mål- men också lyfter och stöttar varandra hela tiden för att vi tillsammans ska nå våra målsättningar och budgetar!

Vi arbetar vanliga kontorstider måndag till fredag och tillämpar fastlön men givetvis också provision. I arbetet kontaktar vi kunder via telefon och förmedlar våra tjänster inom vardagssäkerhet. Rollen som säljare hos Tryggsam kräver att du som söker är lyhörd, har skinn på näsan och inte har problem med att kliva utanför din comfort- zone!

Vi är ett familjärt företag och vår vision är att alla som jobbar hos oss ska slippa ha söndagsångest eller en önskan om att jobbdagen bara ska ta slut. Ett av våra viktigaste mål att alla på arbetsplatsen ska trivas och uppleva hur roligt det är att jobba med försäljning och därför investerar vi mycket i teambuilding och roliga AW- fester.

PROFIL

För att lyckas hos oss krävs ingen tidigare erfarenhet men vi söker dig med grym attityd och inställning till livet. Det är viktigt att du är ansvarstagande och tycker om att arbeta självständigt- samtidigt som du jobbar nära dina kollegor och fungerar bra i grupp. Utan eller med tidigare erfarenhet krävs det att du är social, kan ta för dig och är bekväm med serviceyrket i form av kundkontakt via telefon!

Med ett stort leende på läpparna, ett positivt synsätt och en vilja att alltid vilja vinna och nå dina mål ger vi dig både produkt och säljutbildning, daglig coachning och vi kommer se till att du får alla verktyg, tips och råd som behövs för att du ska bli vår nästa stjärnsäljare!

KRAV

Du som söker behöver vara tävlingsinriktad, målmedveten och alltid ha i åtanke att bara bidra med positiv stämning och energi på jobbet!

PLACERING

Vi på huvudkontoret sitter i Henriksdal (precis efter Slussen) med en vacker utsikt över Hammarby Sjöstad.

LÖN

Vi erbjuder både fastlön och provision.

OMFATTNING

Just nu söker vi endast heltidstjänster och tillträde sker enligt överenskommelse.

Rekrytering sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi välkomnar mångfald i alla former så som ålder, kön och bakgrund.

KONTAKT

Vid kontakt för eventuell intervju hänvisar till informationen nedan:

Mail: alexandra.jonsson@tryggsam.com

Telefon: 0728903895

Eller så skickar du enkelt in din ansökan HÄR! (http://karriar.tryggsam.se/jobs/71042-starta-din-nya-karriar-som-stjarnsaljare-hos-tryggsam-fastlon-provision)
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Lön enligt överenskommelse
2018-02-04T00:00:00+01:00
100

Safe Sales

7538429
TRÖTT PÅ TRÅKIGA ARBETSPLATSER? STARTA DIN KARRIÄR SOM STJÄRNSÄLJARE PÅ ...
Läs mer
Räknar du minuterna tills arbetsdagen ska ta slut? Önskar du att dina kollegor vore lite, lite skojigare och saknar du arbetsuppgifter som utvecklar dig på det personliga planet? Kort och gott:känner du att det vore trevligare att ligga kvar i sängen istället för att gå till jobbet på morgonkvisten?

Visst är det tråkigt att känna så? Det märkliga är ju att de allra flesta svenskar spenderar i snitt åtta timmar om dagen på sin arbetsplats och många vantrivs på sina arbetsplatser. Så kan vi ju verkligeninte ha det!

Välkommen till Safe Sales! En annorlunda arbetsplats där vi fokuserar på att alla medarbetare snarare ska känna att det är roligare att vara på jobbet än att ligga hemma och slappa! En arbetsplats där du får en säljskola i världsklass, ständigautvecklingsmöjligheter och en fantastiskt trevligmiljö att trivas i varje dag!

Vårt fokus ligger på att:

-Ha kul!Alla på kontoret är i åldrarna 18-29 så detta är otroligt viktigt för oss!

- Utveckla färdigheter:Vi ger dig produkt och säljutbildning samt daglig coachning för att du ska bli en riktigt grym säljare!

-Ha bra jobbrelationer:Detta är A och O, alla ska trivas på jobbet!

-Utvidga teamkänslan:Alla ska känna sig som en del av gruppen och känna sig sedda och hörda!

-Öka utvecklingsmöjligheterna:Att jobba som säljare hos oss är en varierande och utvecklande möjlighet där man aldrig behöver känna att den ena dagen är den andra lik!

Med andra ord erbjuder vi digStockholms roligaste arbetsplats i form av ett nytt, roligt startskott på en karriär som säljare! All kommunikation med kunder sker över telefonoch ingen tidigare erfarenhet krävs men vi söker dig som älskar att tävla och vinna, är nyfiken och målmedveten samt älskar att kombinera att ha kul och bidra med positiv energi till ett team som består av härliga och duktiga kollegor!

Du arbetar i ett av våra tre säljteam, på ett nytt och fräscht kontor ett stenkast ifrån Slussen. Just nu söker vi endast heltidstjänster och du arbetar måndag till fredag vanliga kontorstider.

Är du ute efter fler utmaningar, högre målsättningar och något som definitivt kommer att boostadin energi? Iså fall så har Safe Sales vad du behöver!Så tveka inte att söka redan idag!

Skicka din ansökan till alexandra.jonsson@tryggsam.com eller SÖK HÄR! (http://safesales.se/jobs/72116-trott-pa-trakiga-arbetsplatser-starta-din-karriar-som-stjarnsaljare-pa-safesales)
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Lön enligt överenskommelse
2018-07-03T00:00:00+02:00
100

Uniflex Sverige AB

7538380
Kundtjänstmedarbetare till Klarna i Stockholm
Läs mer
Jobbeskrivning
Vill du vara en del av Klarnas framgångsrika gäng och säkerställa att Klarna fortsätter att leverera kundservice i världsklass? Då tror vi att du kommer att älska att jobba hos vår kund som tillhandahåller Klarnas kundtjänstavdelning!

På Klarnas kundtjänst står fakturafrågor och kundnöjdhet i fokus. Klarnas vision är att deras kunder ska kunna utföra så enkla, säkra och framförallt smidiga betalningar på nätet som möjligt.
Identifierar du dig som en enkel, självsäker och smidig medarbetare så tycker vi att du ska söka till oss redan idag!


Personliga egenskaper
• Du har en god förmåga att både ta egna initiativ i ditt dagliga arbete, men har också god samarbetsförmåga med ditt nya härliga team
• Du är en engagerad och ansvarstagande person
• Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal såväl som i skrift.
• Du har fullständiga gymnasiebetyg

På Uniflex tror vi att arbetslivet handlar om att både ge och ta! Så i utbyte mot ovan kan vi erbjuda dig följande:
• En anställning som inleds med en gedigen utbildning inför din kommande arbetsroll
• Dagligt stöd i form utav en arbetskoordinator som kommer att finnas på plats ute hos vår kund, som du alltid kan vända tid till vid behov.
• En inspirerande och rolig arbetsplats i centrala Stockholm
• Karriärs- och utvecklingsmöjligheter utöver det vanliga!

I övrigt erbjuder vi dig även en anställning enligt kollektivavtal som inleds med 6 månaders provanställning. Därefter finns goda chanser till ett övertag av kunden du arbetar hos.
Under din tid som anställd hos oss erbjuder vi självklart även tjänstepension, friskvårdsbidrag och marknadsmässig lön.
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Tillsvidare
Fast lön
39451
2018-02-04T00:00:00+01:00
100

Grupp 46 Bygg AB

21991222
Vi söker drivna elektriker i vår expansion
Läs mer
Du är utbildad elektriker, meriterande är ett par år med yrkesbevis (men dock inget krav), även nyexaminerade lärlingar är utav intresse. Du har lärt dig av dina misstag och gått vidare klokare och starkare med lätthet för att arbeta i grupp. Du ska ha öga för detaljer, kunna lösa problem och vara positiv. Vi ser gärna att du läser ritningar. Körkort B är även det meriterande men inget krav.

Vi söker nu duktiga elektriker och arbetsledare som vill arbeta i ett roligt företag med bra förmåner. Personalen i vårt bolag, ÄR vårt bolag. Man ska trivas på sitt företag och detta ser vi som väldigt viktigt. Grupp 46 är ett bolag som expanderar kraftigt, vi är verksamma inom den större delen av byggbranschen och och har nu kommit till den punkten där vi behöver anställa fler elektriker. Vi söker dig som kan identifiera dig med följande:
-Du vill vara med och påverka saker i ett bolag i tidigt skede och bidra med byggandet av en bra struktur.
-Värdesätter frihet men trots det tar stort ansvar
-Du kanske inte är nöjd med din nuvarande arbetsgivare eller chef. Eller så har du helt enkelt inte möjlighet att växa mer där du arbetar nu.
-Du är kanske som oss och använder ordet ”utmaning” mer än ordet ”problem”. Allt går att lösa med rätt inställning.
-Vill ha möjlighet till att skaffa dig en bra, trygg position i bolaget med en bra ekonomisk ersättning som växer med åren utan lönetak.
-Du vill ha möjligheten att växa som person och kunna påverka saker inom företaget.
-Möjlighet till bil
-Du gillar struktur och ordning
-Du skulle uppskatta att du kan låna bolagets lägenhet utomlands när du får för dig för att ha en vecka semester med lite värme under vinterhalvåret.
-Du tycker som vi att byggbranschen kan vara lite ”gnällig” & ”negativ” i sin kultur emellanåt och vill hitta ett bolag som sticker ut och inte identifierar sig med den kulturen
-Du anser att bra kommunikation är viktigt
-Du är punktlig och förstår dig inte på folk som jämnt kommer sent med dåliga bortförklaringar
-Du är helt enkelt en bra elektriker som vet hur duktig du är och gillar en skön och bra stämning på jobbet.

Om detta låter intressant får du gärna dra iväg ett mail med text, foto eller kanske en filmsnutt där du presenterar dig. Du väljer själv.Vi inom Grupp 46 AB har många års samlad erfarenhet av att driva entreprenader och projekt inom bygg. Vi arbetar mot större byggföretag och fastighetsägare i hela Mälardalen. Vi arbetar långsiktigt och vårt mål är att både våra kunder och personal ska finnas med oss i många år framöver. Utveckling, trivsel och team-känsla är några nyckelord för vår organisation. Har man roligt och trivs så blir allt mycket lättare. Ett par gånger om året så åker vi bort och gör något kul ihop. Kanske du ska med nästa gång?
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Lön enligt avtal
"Elektriker, för & Efternamn"
2018-02-11T23:59:59+01:00
-Var noga med att skriva yrkesgruppp, för och efternamn i ämnesraden i ditt mail till oss. D v s "Elektriker, Jan Svensson" -Bifogade CV och eventuella dokument ska vara i Word eller PDF format -Bifoga foto -Bifoga eventuella licenser och yrkesbevis. Om du inte har det så skriv så det i din presentation
100

UTEPEDAGOGIK SVERIGE AKTIEBOLAG

21991526
Sommarjobb Kolloledare/Fritidspedagog sökes till Djuprämmens kollogård
Läs mer
Din uppgift som kolloledare på Djuprämmens kollogård är att ansvara för ungdomar i åldrarna 13-16 år samt att planera och leda verksamheten denna deltagargrupp. Kollo innebär dygnet runt verksamhet för ungdomarna och oss ledare. Som ledare bor och lever du på kollogården tillsammans med barnen och ungdomarna. Därför behöver du vara trygg i att vara borta hemifrån i minst 5 veckor. En stor del av verksamheten är att möta ungdomars behov och kunna vara vägledande i deras beslut. För att kunna bemöta detta anser vi att du som person behöver vara trygg i dig själv, din ledarroll och kunna sätta gränser. Du behöver även kunna känna dig trygg i mer livsorienterade samtal.

* pågående eller avslutad pedagogisk utbildning
* erfarenhet av att arbeta med målgruppen

Erfarenhet ;
Du som söker bör ha ett stort intresse för att vara utomhus, eller erfarenhet av utepedagogik, då största delen av vår verksamhet är förlagd utomhus. Aktiviteter som vi bl.a. gör är att gå på hajk, bygga flotte, klättra, bada och laga mat utomhus. Vi kommer även att ha konstnärliga aktiviteter som teater, dans och sång. Disco, spökrunda, fotbollsturnering och temadagar står också på schemat. Eftersom vi har så pass olika typer av aktiviteter så ser vi det som meriterande om du har en bakgrund/erfarenhet som fritidspedagog.

Erfarenhet/kompetens inom något av dessa områden är också önskvärt;
* kollo/lägerverksamhet
* friluftsliv
* sjukvård
* paddling
* teater
* sång, musik
* sport, idrott
* matlagning

En stor del av verksamheten är att möta barns behov och kunna vara vägledande i deras beslut. För att kunna bemöta detta anser vi att du som person behöver vara trygg i dig själv, din ledarroll och kunna sätta gränser. För att kunna arbeta som kolloledare hos oss behövs en inre trygghet och vetskapen om vad du vill i arbetet med barn och ungdomar. Därför söker vi individer som känner igen sig på dessa egenskaper.

Personliga egenskaper;
* ansvarstagande
* problemlösare
* bra på att hålla många bollar i luften
* initiativrik
* idérik
* gränssättare
* ordningsam
* punktlig
* samarbetsförmåga
* trygg i sig själv och sin pedagogroll

Det är även viktigt att du kan ta och ge feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten samt dig själv tillsammans med oss. Du bör vara flexibel och uthållig då arbetspassen kan vara både långa och krävande. För att arbeta som kolloledare anser vi att egenskaper så som våga ta plats i en grupp, kunna göra bort sig och spexa samt kunna ta beslut behövs. Vi sätter stort värde på humor och social kompetens.


Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på olika kollogårdar för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktad på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild. Våra ledord är "vi ska ha kul tillsammans".

Vill du vara del i ett kreativt team, som arbetar för att ge barnen deras bästa sommarupplevelse? Nu söker kolloledare till vår ungdomskollogård Djuprämmen med verksamhet för cirka 55 ungdomar i åldern 13-16 år.
Läs annons
11 dagar - 3 månader
Heltid
Heltid (Du måste kunna jobba minst fem sammanhängande veckor under perioden 2 juni - 17 augusti 2018) samt vår Teamhelg 28 april - 1 maj
Fast månadslön, individuell lönesättning tillämpas
2018-02-21T23:59:59+01:00
100

SPKR Communication

22001817
Sälja elabonnemang till varma kunder!
Läs mer
Som elsäljare kontaktar du specifika kunder via telefon i syfte att sälja ett specifikt och förmånligt elabonnemang
vilket ger kunden möjligheter att göra en bra affär.

Vi söker dig som utvecklas och lära dig försäljning mot befintliga kunder inom el, som är positiv och envis samt ansvarstagande
och kan ta tillvara på värdefulla kundkontakter!

Vi vill att du ska ha ett naturligt intresse av elbranschen eller en vilja att lära dig mer!

Du skall

- Som person vara ödmjuk och positiv
- Vi söker dig som kan ha långa samtal med kunderna. Du skall vara envis!
- Och samtidigt lyssna på kunden och vara positiv!

Vi ser även att du pratar bra svenska (eftersom vi ringer till svenska kunder) och att du kan läsa ett samtalsmanus på ett naturligt och bra sätt.
Som person gillar du utmaningar!

Om du har erfarenhet av försäljning av el sedan tidigare är det meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du är envis, positiv och ödmjuk
och vill lära dig och utvecklas inom försäljning.

Du arbetar i en öppen och ljus kontorsmiljö. Kontoret ligger mycket nära pendeltåget i Farsta Strand samt tunnelbanan.
Vi erbjuder en arbetsmiljö där du kan utvecklas som säljare.
Läs annons
Tillsvidare
Deltid
80% eller mer
Elsäljare dagtid
2018-01-30T23:59:59+01:00
100

TALENT&PARTNER AB

22011925
KAM till SF Media
Läs mer
Arbetsbeskrivning
Du kommer erbjuda Sveriges ledande annonsörer SF Medias produktportfölj där du på ett självklart och förtroendeingivande sätt får kunden att förstå genomslagskraften av reklam på bio. Du bryter ny mark, bokar dina egna möten och trivs med att hålla presentationer för stora grupper från Sveriges största företag. Du är en duktig förhandlare och motiveras av nöjda kunder och bra affärer. Din framgång skapas genom ett långsiktigt relationsbyggande där många av affärerna görs via medie- och reklambyråer.

Du ansvarar för SF Medias samtliga produkter till annonsörer, medie- och reklambyråer. I arbetsuppgifterna ingår huvudsakligen:

- Bearbetning av nya och befintliga annonsörer

- Offerera och förhandla kreativa erbjudanden utifrån SF Medias produktportfölj

- Boka samt genomföra kundmöten med annonsörer, medie- och reklambyråer

- Genomföra kundaktiviteter och hålla i presentationer

- Mediebyråansvar


Din bakgrund
För att kunna lyckas ser vi att du som söker har 3-4 års relevant arbetslivserfarenhet från primärt försäljning inom media. Meriterande om du har relevant erfarenhet från marknadsföring, kommunikation, produktion eller events. Du får gärna vara akademiskt utbildad, gärna inom marknadskommunikation, ekonomi och försäljning men din personlighet och erfarenhet är avgörande.

Som person är du målinriktad, kreativ och karismatisk. Du har naturligt förmågan att få folk att lyssna på dig. Vidare är du initiativtagande och relationsskapande. Du brinner för att skapa kreativa kommunikationslösningar och kan uthålligt driva hela säljprocessen från början till slut.SF Media är ett helägt dotterbolag till SF Bio och ingår i Odeon Cinemas Group (OCG). Den börsnoterade biografkedjan AMC äger sedan 2017 OCG vilket gör dem till det största biografföretaget i världen med över 1000 biografer och 11 000 salonger. SF Media säljer rikstäckande och lokal bioreklam med annonsering på sf.se och i SF Bios app, i tidningen Film På Bio, event i biomiljön och reklamfilm i 450 biosalonger på 87 orter. Reklam på bio är omtyckt och levererar höga snittvärden gällande reklameffekt där allt fler varumärken väljer att kommunicera på bio, en reklamkanal som utvecklas starkt på marknaden
Bio växer som mediekanal och det går mycket bra för oss, därför behöver vi stärka upp med nya kollegor inom försäljning. Med en starkt och unik produktportfölj där varumärken kan komma riktigt nära de stora stjärnorna erbjuder vi en attraktiv tjänst som vår affärsperson på marknaden. Du ingår i ett team som präglas av god stämning och professionella kollegor.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
2018-02-04T23:59:59+01:00
Ansökan I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev samt gärna ett foto
100

TALENT&PARTNER AB

22011926
Schibsted söker ytterligare en Account Manager till Stockholmskontoret!
Läs mer
Ditt lokala område att bearbeta är Stockholm med omnejd. Detta innebär en stor del nykundsbearbetning, men även till viss mån att hantera existerande kunder. Du representerar företaget på den lokala marknaden och att starkt bidra för att Aftonbladet och Schibsted lyckas med denna viktiga satsning. Du blir även en del av Sverige teamet där vi har representanter på de flesta orter i Sverige. Vi strävar alltid tillsammans till att utveckla och hjälpa varandra till framgångar. Under det första året kommer du även få gå Local Sales Academy som är en utbildning för dig som vill ta din försäljning till nya nivåer. I Stockholm har vi vårt kontor nära Centralstationen, på Västra Järnvägsgatan 21.

Ditt framtida jobb:
- Du kommer få konstant utveckling i form av extern och internt säljutbildning
- Vara del av ett gäng med drivna säljare
- Få bearbeta hela Stockholms-marknaden med enorm potential
- Bearbeta först och främst nykund men även till viss del befintlig kund
- Arbeta med teknik i framkant
- Men framförallt kommer du få sälja en produkter som befolkningen i Stockholm dagligen konsumerar


Egenskaper & erfarenhet:
- Du har tidigare jobbat med försäljning med goda resultat
- Du har erfarenhet från försäljning, gärna från mediebranschen
- Du har ett etablerat nätverk i Stockholmsområdet
- Du älskar att sälja och är en god förhandlare som tycker om och kan påverka din omgivning
- Du är bra på att både hålla och ta fram presentationer
- Du är social och utåtriktad och knyter lätt kontakter med nya människor
- Du är målinriktad och sätter höga krav på din egen prestation
- Du tar egna initiativ och får saker gjorda
- Du kan föra resonemang och analysera nya frågeställningar på ett strukturerat sätt
- Du vill ha kontinuerlig feedback för på så sätt utvecklas ännu merSchibsted har en unik position på både nationell basis och lokala marknader runt om i landet, med en teknik som gör att kunden kan positionera sin annonsering exakt. Det i kombination av en hög räckvidd på samtliga lokala områden i Sverige gör att vi oftast är kundens naturliga val. Du kommer först och främst att arbeta med Sveriges starkaste nyhetsprodukt Aftonbladet mobil, men även andra Schibsted bolag som tv.nu, SvD, Omni och klart.se. Självklart har du alla Schibsted produkter i din portfölj som tidning, webb, rörligt och tablet. Vi strävar alltid efter att du konstant utvecklas för att få en hög digitalkompetens inom all ny teknik.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
2018-02-04T23:59:59+01:00
Vill du jobba på Sveriges största digitala media och göra affärer i Stockholm, tveka inte att ansöka. I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
100

Enter Telecom Group AB

22012812
Ännu 1 Grått & Trist "9 Till 5" Säljarjobb... Nejdå, inte alls!
Läs mer

Jag heter Jon Anderson och jobbar som försäljningschef på ENTERPRODUKTER sedan 14 år tillbaka.
Mina uppgifter består bl a av att utbilda och utveckla säljare som vill nå lite längre än genomsnittet, de som har en vision att tillhöra Sveriges absoluta topp inom försäljning.

Det jag letar efter nu, är Dig som ser försäljning som ett riktigt yrke, ett framtidsyrke där Du vill göra karriär och skaffa Dig en riktigt hög inkomst inom något år. Dessutom en hög inkomst och en karriär som varar mer än bara ett par år.
Du behöver nödvändigtvis inte ha någon erfarenhet av försäljning sen tidigare, men några år som säljare på telefon är ett plus.

Självklart bör Du vara införstådd med att en karriär är inget man gör över en natt, utan att det handlar om ett hårt, målmedvetet arbete fyllt av uppoffringar.
Våra säljare är mycket stolta över sitt yrke, sin kunskap och sin inkomst. Det kan jag lova Dig att Du också kommer att vara inom något år.

Precis som många andra framgångsrika personer så är även vi 6 som jobbar på ENTER i Stockholm alla starka individualister, men vår absolut största styrka finns i att vi varje dag agerar som ett lag och att vi gläds åt varandras framgång.
Med andra ord söker jag Dig som har stor självdisciplin, en stark egen drivkraft men samtidigt kan ta feedback både från dina kollegor och mig som chef.
Självklart bör Du känna dig bekväm i att ta kontakt med, för dig, nya och okända människor, Du bör vara allmänbildad och Du bör även ha vanan att se saker från den positiva sidan och alltid ha ett leende på läpparna.

Vill Du även ha kul på jobbet så är ju det riktigt bra, försäljning är fantastiskt roligt!

Vi marknadsför kemtekniska produkter och promotionsartiklar genom det egna varumärket ENTERPRODUKTER som funnits på den Svenska marknaden sedan 1986.
Vi lägger väldigt stor vikt på kvalité, service och långa kundrelationer.
Tack vare att vi använder telefonen som arbetsredskap så får vi stor effektivitet i vårt arbete men även en kul variation eftersom våra kunder är små och medelstora företag i skilda brancher runt om i hela landet.

Jag och ENTERPRODUKTER kommer att ge Dig en grundlig och gedigen utbildning inom försäljning, vi kommer ge Dig ett framtidsyrke och en fantastiskt rolig arbetsplats.

Om Du vill bli vår nästa stjärna, eller om Du bara någon gång tänkt tanken att försäljning kunde vara Din grej, ring eller maila mig Din ansökan och berätta lite om Dig själv och varför Du vill bli vår nästa medarbetare. Glöm inte Ditt telefonnummer.

Vi söker dig som har vanan att se saker från den positiva sidan och alltid har ett leende på läpparna.
Att Du har tidigare erfarenhet av försäljning är inget vi kräver, Däremot så är allmänbildning, humor och envishet ett stort plus när du vill jobba hos oss på Enterprodukter, men det viktigaste är att Du ser försäljning som ett riktigt yrke, ett framtidsyrke där Du vill göra karriär. Fast lön på 20.000kr/mån + provision & bonus gör att du inte ska behöva känna någon stress att visa resultat från dag 1, däremot så är inställning och en vilja desto viktigare som du förstår.
Självklart bör du känna dig bekväm i att ta kontakt med, för dig, nya och okända människor.
Du bör även ha stor självdisciplin, en stark egen drivkraft men samtidigt bör Du kunna ta feedback både från dina kollegor och mig som chef.

ps: Vi älskar försäljning!

Vi är ju ett ganska trevligt gäng som sitter i rätt fräscha lokaler uppe på Mariaberget på Söder, här är riktigt bra komunikationer med både tunnelbana, buss och pendeltåg. Vi har ju varit i branchen ett bra tag nu, ja varumärket Enterprodukter firade 30 år förra året, så vi har, som du säkert förstår, samlat på oss en hel del kunskap både om förbrukningsvaror i allmänhet och det fantastiskt roliga ämnet försäljning.... å Du, Vi älskar försäljning, sa jag det?!
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Fast lön på 20.000kr/mån + provision och bonus, i början ligger man på 27-30.000 kronor/månad, efter 1 år ligger våra säljare på ca 35-45.000 kr/månad. Tjänstebil efter något år. företagstelefon, friskvårdsbidrag och subventionerade luncher år 1.
2018-01-24T23:59:59+01:00
Å du, din ansökan, MAILA DEN GÄRNA, då vi tyvärr inte hinner svara på alla samtal som ring in just nu. Skriv även gärna lite om varför du söker just det här jobbet och varför du vill jobba som säljare!